• 1405/04/19 - 16:08
  • - تعداد بازدید: 139
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

فصل جدید توسعه همکاری‌های ایران و ایتالیا در حوزه آب و خاک

همکاری‌های فنی به‌ ویژه در حوزه آب و خاک در راستای حفاظت از منابع پایه و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین جهانی، بین ایران و ایتالیا گسترش می‌یابد.

3382088 (1)

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، در راستای اجرای سیاست‌های کلان حفاظت از منابع پایه، صیانت از آب و خاک و تحقق اهداف بروزرسانی و استفاده از فناوری‌های نوین جهان، نشست وبیناری مشترکی میان معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی و انجمن کشاورزی ایتالیا برگزار شد.

 

در این نشست صفدر نیازی معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، استفانو یانیری رییس انجمن کشاورزی ایتالیا، کیانی‌راد نماینده و سفیر دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان فائو و جمعی از مدیران و متخصصان حوزه آب و خاک و همچنین نمایندگانی از موسسه تحقیقات خاک و آب کشور حضور داشتند.

 

محورهای کلیدی همکاری‌های دوجانبه

 

در این نشست مجازی، طرفین با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی، تخصصی و اجرایی خود، درخصوص آغاز همکاری‌های مشترک در زمینه‌های هوشمندسازی کشاورزی، کشاورزی دقیق و استفاده از فناوری‌های نوین در زمینه مدیریت منابع آب، کودهای زیستی و شیرین‌سازی آب برای مصارف کشاورزی و گلخانه‌ها تاکید کردند.

 

تاکید بر امنیت غذایی و تولید پایدار

 

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در این نشست، با تأکید بر این‌که خاک، بنیان امنیت غذایی، تولید پایدار و استمرار حیات است، گزارش کلی در خصوص وضعیت اراضی کشاورزی کشور و روش‌ها و میزان آبیاری انجام گرفته در سطح اراضی ارائه کرد.

 

صفدر نیازی ضمن تاکید بر ایجاد تعادل میان آب و خاک و محیط زیست به عنوان مؤلفه‌های لازم برای تولید پایدار اذعان داشت: ارتقای بهره‌وری آب، فناوری های کشاورزی هوشمند، شورورزی و کنترل شوری خاک و شیرین‌سازی آب از اهم موارد مورد نظر معاونت برای ایجاد زمینه‌های همکاری با طرف ایتالیایی است.

 

وی از هیات ایتالیایی برای حضور در ایران و بازدید از دستاوردها و ظرفیت‌های آب و خاک کشور، دعوت به‌عمل آورد.

 

 

آینده‌نگری و تداوم تعاملات

 

استفانو یانیری رئیس انجمن کشاورزی ایتالیا نیز با اشاره به ظرفیت‌های انجمن کشاورزی ایتالیا در حوزه‌های علمی، پژوهشی و نرم‌افزاری، از بوجود آمدن این فرصت قدردانی کرده و در خصوص فعالیت‌های این انجمن توضیحاتی ارائه کرد.

 

در ادامه این نشست دو شرکت از ۱۹ شرکت بخش خصوصی حاضر در وبینار، به معرفی خود و فعالیت‌های تخصصی انجام گرفته پرداختند.

 

در نهایت طرفین توافق کردند تا پس از جمع‌بندی‌های اولیه، جلسات بعدی به شکل تخصصی با حضور دفاتر ذیربط به صورت مستمر برگزار شود.

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار تایپی
  • کد خبر : 277203
کلمات کلیدی
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید